Aks2tal lancerer nu sammen med CarpetCare, CLAIRITEX, hvor CarpetCare’s unikke og kemifrie rensemetode kombineres med CLAIRITEX. Hermed fusioneres intelligent og innovativ produktudvikling med bæredygtig og levetidsforlængende rens og vedligeholdelse af tekstiler i alle former for indendørs miljøer til glæde for indeklima, trivsel, indretningsdesign, miljøet og økonomien.

Det betyder at vi sammen med CarpetCare kan levere følgende fordele til vores kunder på alle deres tæpper og møbler:

Internal link:  link til selve pressemeddelelsen
External link: Kontakt CarpetCare for tilbud og mere information: https://www.carpetcare.dk/

  • Nænsom og kontinuerligt rens i dybden og dermed reducerer spredninger af vira op patogene mikrober. Dvs. de gode mikrober nedbryder proteiner, fedt, kulhydrat samt snavs i flere mange dage i tekstilet, hvor traditionel kemi virker her og nu bliver CLAIRITEX ved med at rense dybt.
  • Effektiv fjernelse af lugt fordi microberne nedbryder lugtstofferne og den unikke støvbindinger ligger sig i hver enkelt fiber der er med til at holde fiberen hel. Dvs. årsagen til lugtproblemet fjernes og ikke bare ”overdøves” af ofte kemiske produkter tilført duft.
  • Effektiv dæmpning af støv, pollen, allergener på alle former for interiør tekstiler.
    Solid dokumentation – bl.a. fra målinger fra børnehaver og institutioner – viser en signifikant reduktion på op til 80 %. Effekten er den samme generelt på alle tekstiler hvad enten det er polsterbetræk, tæpper eller gardiner.
  • Bidrager synligt til pleje og levetidsforlængelse af interiør tekstiler.
    Høj plejeeffekt der fremhæver farven i tekstilet og giver det mere glød, samt min. 10% i dokumenteret levetidsforlængelse ift. normal rens af tekstiler.